Maatgever worden

Maatgever worden

WERKEN BIJ

Maatgevers staat nog in de kinderschoenen en we bouwen vanuit de verduurzaming rustig verder aan ons concept. Wij zoeken zelfstandigen en bedrijven in de volledige verduurzaming, bouw en installatiebranche die zich willen aansluiten bij ons initiatief.

Om onze klanten nog beter van informatie en advies te kunnen voorzien zijn wij altijd op zoek  naar nieuwe experts op diverse kennisgebieden. Door kennis te bundelen en te delen binnen 1 model, dragen we bij aan beter advies, betere voorbereiding, minder fouten en snellere uitvoering. Ben je zelfstandig en wil je ook graag je kennis breder inzetten of wat meer afwisseling hebben naast je werkzaamheden? Sluit je dan aan als Maatgever en begeleid onze klanten over een heel project, of kom als expert jouw input geven.

  • Heb jij een gedegen kennis en expertise door ervaring en scholing binnen jouw vakgebied?
  • Heb je veel plezier in je werk en de omgang met je opdrachtgevers?
  • Ben je kritisch op jezelf en wil je je verder blijven ontwikkelen en leren?
  • Ben je 100% zelfstandig vanuit eigen motivatie maar mis je het werken met een team ook?

Neem dan contact op met ons, dan gaan wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Partner worden

WERKEN BIJ

Laten we samen genieten van een kop koffie en ontdekken hoe Maatgevers uw werkprocessen kan versnellen, verbeteren en optimaliseren!

We begrijpen hoe belangrijk uw tijd is en hoe waardevol het is om uw focus te kunnen leggen op uw kernactiviteiten. Bij Maatgevers nemen we graag het werk uit handen door u concrete opdrachten aan te bieden met minimale foutmarges. Door met ons samen te werken, kunt u uw werk sneller en efficiënter uitvoeren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Bij Maatgevers geloven we in een persoonlijke aanpak en nauwe samenwerking. We willen graag uw specifieke behoeften en uitdagingen begrijpen, zodat we op maat gemaakte opdrachten kunnen leveren die perfect passen bij uw vereisten. Ons ervaren team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, ideeën te bespreken en samen de best mogelijke oplossingen te vinden.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en nauwkeurigheid. We zorgen ervoor dat elke opdracht grondig wordt doorgerekend, waardoor de foutmarge tot een minimum wordt beperkt. U kunt met vol vertrouwen verder werken, wetende dat uw projecten in goede handen zijn.

Samenwerken met Maatgevers betekent dat u kunt profiteren van een gestroomlijnd proces dat uw efficiëntie en productiviteit verhoogt. U kunt zich richten op wat u het beste doet, terwijl wij zorgen voor de concrete opdrachten die u ontvangt. We staan achter u, ondersteunen u en streven naar uw succes.

Laten we bij elkaar op de koffie komen en bespreken hoe Maatgevers uw werk naar een hoger niveau kan tillen. We willen graag uw doelen en visie begrijpen, zodat we samen kunnen werken aan de beste oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van een partnerschap met Maatgevers. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw werkprocessen te optimaliseren, terwijl we genieten van een heerlijke kop koffie.

Word jij onze nieuwe maat?

Vacatures

OPEN

Office Assistent (10 uur p.w.)

Ter ondersteuning van onze adviseurs zoeken wij een office assistent. Werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van contacten met klanten en relaties, voorbereiden van dossiers, bijhouden

Lees meer